Το γραφείο μας αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο των υπηρεσιών, επιδιώκοντας καθημερινά να αποτελεί μια αξιόπιστη και επιτυχή επιλογή συνεργασίας για τον κάθε πελάτη με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση να δραστηριοποιείται μόνο στην κεντρική Μακεδονία. Καθώς το πρώτο στάδιο του προγράμματος Εξοικονομώ έκλεισε για την περιοχή της κεντρικής Μακεδονία ήρθε η ώρα να δούμε τι καταφέραμε σε αυτό το ιδιαίτερο από πολλές απόψεις βήμα. Παρακάτω θα διαπιστώσετε πως η Promec στο πρώτο στάδιο του προγράμματος κατάφερε το «ακατόρθωτο».

Από το σύνολο των φακέλων που ανέλαβε το 100% αυτών πήρε πρωτόκολλο, από τους οποίους κανείς δεν μπήκε στην λίστα των επιλαχόντων. Δηλαδή, όλοι μας οι πελάτες έκανα επιτυχώς το επόμενο βήμα για την υπαγωγή τους στο «Εξοικονομώ II».

Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε με σκληρή δουλειά  ακολουθώντας τις αρχές που έχουμε θέσει. Καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας των φακέλων όλα έγιναν με μεθοδικότητα μέχρι που φτάσαμε στην οριστική υποβολή των φακέλων, πετυχαίνοντας τον στόχο μας στο 100%.

Όλα αυτά επιτευχθήκαν σε ένα πληροφοριακό σύστημα με πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις στο οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και τις ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής του Υπουργείου στις οποίες ζητούσαν νέα ή τροποποιημένα δικαιολογητικά τα οποία και έπρεπε να τα εξασφαλίσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα καθώς ο χρόνος αποδείχτηκε «χρήμα».

Με εκτίμηση Promec.