Έχετε Απορία Σχετικά Με Τις Υπηρεσίες Που Παρέχουμε.

Είμαστε Εδώ Για Εσάς

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε έναν ευρύ τομέα υπηρεσιών μηχανολόγου – ηλεκτρολόγου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τον πελάτη. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε. Επίσης μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το γραφείο μας και για οποιαδήποτε άλλη σχετική υπηρεσία ενδιαφέρεστε που δεν αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Οι Αξίες Μας

Όραμα: Να γίνουμε μια πρότυπη, καινοτόμα, διαφοροποιημένη εταιρεία

Στην Promec έχουμε ως στόχο να βελτιώνομαι συνεχώς τη θέση στην αγορά του  ελλαδικού χώρου μέσω της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που βασίζονται στις αξίες μας, όπως η ακεραιότητα, η εξειδίκευση, η υπευθυνότητα και η καινοτομία.

Αποστολή της Promec είναι να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας συμβάλλοντας στο κοινό όφελος και στην ποιότητα της ζωής  λειτουργώντας πάντα με πλήρη ακεραιότητα. Είμαστε απόλυτα πιστοί και αφοσιωμένη στο να υπερέχουμε και να καινοτομούμε συνεχώς στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η Promec θεωρεί πως κύριο μέλημα είναι οι πελάτες να βασίζονται σε εμάς και μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών μας και να εξασφαλίζουμε ότι θα νιώθουν την ίδια ικανοποίηση και ενθουσιασμό που ένιωσαν την πρώτη μέρα. Πίστη στους στόχους που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή παρέχοντας το μεγαλύτερο δυνατό όφελος προς τους πελάτες μέσω της εξειδίκευσης και της καινοτόμου σκέψης μας, πάντα σε πρότυπα υψηλής ποιότητας.

Υπηρεσίες

Εκπόνηση Μελετών

Μελέτες

Η τεχνική εταιρία Promec αναλαμβάνει την εκπόνηση, με συνέπεια και άριστη τεχνική γνώση, κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης, τόσο για κατοικίες, όσο και για κτίρια.

Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας

Άδειες

Η τεχνική εταιρεία Promec αναλαμβάνει την έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, την επίβλεψη και την κατασκευή οποιουδήποτε ιδιωτικού οικοδομικού έργου.

Άδεια εργασιών μικρής κλίμακας

Μικρής Κλίμακας

Οι εργασίες όπου απαιτείται άδεια δόμησης Μικρής Κλίμακας, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του Ν.4495/17 (ΦΕΚ 167Α) όπως ισχύει, καθορίζονται οι εξής:

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Η έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) απαιτείται για όλα τα ενιαία κτίρια ή τμήματα κτιρίων των βασικών χρήσεων συνολικής επιφάνειας άνω των 50 τ.μ

Εξοικονομώ Κατ' Οίκον

Εξοικονομώ Κατ' Οίκον

Μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτιρίων για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό τομέα. Όφελος έως και 70% του κόστους των εργασιών.

Βεβαίωση Μηχανικού Ν. 4495/2017

Βεβαίωση Μηχανικού Ν.4495/2017

Όλες οι μεταβιβάσεις ακινήτων από εδώ και στο εξής με το νόμο Ν.4495/17 γίνονται μόνο με την επισύναψη υπεύθυνης δήλωσης μηχανικού.

Οι Αρχές Μας

  • Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, εντός των ορίων επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής

  • Ανταποκρινόμαστε γρήγορα, ευέλικτα και αξιόπιστα σε κάθε ζήτημα καθώς εμείς γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την επιλογή να σπαταλήσουμε άσκοπα τον χρόνο σας

  • Προσεγγίζουμε τα προβλήματα με επιστημονικό και ορθολογικό τρόπο και προτείνουμε τη βέλτιστη λύση

  • Προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες, επενδύουμε συνεχώς τόσο στη συνεχή τεχνική και επιστημονική μας επικαιροποίηση, όσο και σε εξοπλισμό

  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό, σεβασμό και αίσθημα ευθύνης