Έχετε Απορία Σχετικά Με Τις Υπηρεσίες Που Παρέχουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας

Το γραφείο μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και άριστη τεχνική γνώση, τη σύνταξη των απαραίτητων φακέλων αλλά και όλη τη διαδικασία για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας καθώς επίσης και όλες τις παρεμφερείς για την αδειοδότηση μελέτες (περιβαλλοντικές, πυρασφάλειας, κλπ.) για κάθε είδους επιχείρησης,  βιοτεχνίες, βιομηχανίες,  συνεργεία αυτοκινήτων, πλυντήρια αυτοκινήτων, πρατήρια υγρών και αερίων καυσίμων, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αρτοποιείων, κλπ.

Το γραφείο μας από την στιγμή που αναλάβει την αδειοδότηση μιας επιχείρησης έχει ως κύριο μέλημα να αφήσει τον κύριο χρήστη της επιχείρησης να ασχοληθεί με την επιχείρησή του και να μην αναλώνεται άδικα σε χρονοβόρες αλλά και ψυχοφθόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες , οπότε αυτό το κομμάτι το αναλαμβάνουμε από την αρχή εμείς και σας το παραδίδουμε έτοιμο.

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από :

 • την σωστή επιλογή του χώρου, είτε είναι νέο οικόπεδο ή υπάρχων χώρος,
 • τον προέλεγχο του χώρου για να είστε σίγουροι ότι έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές της Νομοθεσίας,
 • την σύνταξη των μελετών και σχεδίων, σύμφωνα με τη Νομοθεσία αλλά και τις δικές σας απαιτήσεις,
 • την Αλλαγή Χρήσης στην Πολεοδομία, όπου απαιτείται,
 • την ανανέωση εγκρίσεων Πυροπροστασίας, Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ή άλλων όπου απαιτείται,
 • την υποστήριξη σε θέματα καταγγελιών, επιβολής προστίμων κ.τ.λ.,
 • και την κατασκευή της υποδομής του χώρου,
 • μέχρι την έκδοση της Γνωστοποίησης Λειτουργίας,

Υπηρεσίες

Άδεια Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Άδειες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Άδεια Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Οχημάτων

Άδειες Ίδρυσης Και Λειτουργίας Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Οχημάτων

Άδεια Βιομηχανίας και Βιοτεχνίας

Άδειες Εγκατάστασης Και Λειτουργίας Βιομηχανιών

Άδεια Λειτουργίας Επαγγελματικού Εργαστηρίου

Άδεια Ίδρυσης Επαγγελματικού Εργαστηρίου

Επίσης, Αναλαμβάνουμε:

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Πώλησης τυποποιημένων παγωτών, αναψυκτικών ποτών και ζαχαρωδών προϊόντων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Παρασκευαστηρίου επεξεργασίας εντός καταστήματος λιανικής πώλησης κρεάτων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Παιδότοπων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστημάτων περιποίησης άνω και κάτω άκρων (μανικιούρ-πεντικούρ)

.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων δερματοστιξίας (TATTOO) .

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας των μηχανών αυτόματης διάθεσης τρωφίμων και ποτών (Αυτόματοι πωλητές).

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Αποθηκών τροφίμων ή και ποτών χονδρικού εμπορίου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υπεραγορών τροφίμων (Σουπερ Μαρκετ τροφίμων).

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Εργαστηρίου κρεάτων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Πρατηρίων ελαίων και μαγειρικών λιπών.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος προϊόντων αλλαντοποιίας και τυροκομίας.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος εμφιαλωμένων ποτών.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστημάτων ξηρών καρπών και ζαχαρωδών προϊόντων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος κατεψυγμένων προϊόντων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Πρατηρίων γάλακτος και ειδών ζαχαροπλαστικής.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καφεκοπτείων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Ιχθυοπωλείων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Πτηνοπωλείων, αυγοπωλείων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Οπωρολαχανοπωλείων, οπωροπωλείων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Παντοπωλείων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Θεάτρου-Κινηματογράφου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Λουκουματζίδικου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Μπουγατσάδικου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Εστιατορίων ταχείας εξυπηρετήσης- FAST FOOD.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Snack Bars ( ζυθοπωλεία, μπυραρίες, ουζερί κ.λ.π.).

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Πιτσαρίας.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Οβελιστήριου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Ψητοπωλείου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Ταβέρνας.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κυλικείων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας BAR.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Καφετέριας.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κουρείων-Κομμωτηρίων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Ιατρείου – Κλινικής.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Εργαστηρίου – Βιοτεχνίας – Εργοστασίου.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων Δημόσιας Χρήσης, Εντός Εγκεκριμένων Σχεδίων Πόλεων.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρα διασκέδασης – Εστιατόρια.

Περισσότερα

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Αναψυκτήριου – Snack bar.

Περισσότερα

Οι Αρχές Μας

 • Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, εντός των ορίων επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής

 • Ανταποκρινόμαστε γρήγορα, ευέλικτα και αξιόπιστα σε κάθε ζήτημα καθώς εμείς γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την επιλογή να σπαταλήσουμε άσκοπα τον χρόνο σας

 • Προσεγγίζουμε τα προβλήματα με επιστημονικό και ορθολογικό τρόπο και προτείνουμε τη βέλτιστη λύση

 • Προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες, επενδύουμε συνεχώς τόσο στη συνεχή τεχνική και επιστημονική μας επικαιροποίηση, όσο και σε εξοπλισμό

 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό, σεβασμό και αίσθημα ευθύνης