Προφίλ

Το τεχνικό γραφείο «Promec» ιδρύθηκε από τον Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό Κώτσο Βασίλειο με έδρα την Έδεσσα.

Το τεχνικό γραφείο αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο των υπηρεσιών, προσαρμοσμένη στις νέες απαιτήσεις που διαμορφώνονται, επιδιώκοντας καθημερινά να αποτελεί μια αξιόπιστη και επιτυχή επιλογή συνεργασίας για τον κάθε πελάτη. Τα χαρακτηριστικά που το διακρίνουν είναι η εξειδίκευση και η καινοτομία από ανθρώπους με επαγγελματισμό, συνέπεια, σεβασμό και αμεσότητα στις απαιτήσεις των πελατών της.

Επιπλέον, ο Διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Κώτσος Βασίλειος διαθέτει την απαιτούμενη πιστοποίηση για την εκτέλεση ενεργειακών επιθεωρήσεων σε κτίρια και εγκαταστάσεις καθώς είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Οι αξίες μας

Όραμα: Να γίνουμε μια πρότυπη, καινοτόμα, διαφοροποιημένη εταιρεία

Στην Promec έχουμε ως στόχο να βελτιώνομαι συνεχώς τη θέση στην αγορά του  ελλαδικού χώρου μέσω της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που βασίζονται στις αξίες μας, όπως η ακεραιότητα, η εξειδίκευση, η υπευθυνότητα και η καινοτομία.

Αποστολή της Promec είναι να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας συμβάλλοντας στο κοινό όφελος και στην ποιότητα της ζωής  λειτουργώντας πάντα με πλήρη ακεραιότητα. Είμαστε απόλυτα πιστοί και αφοσιωμένη στο να υπερέχουμε και να καινοτομούμε συνεχώς στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η Promec θεωρεί πως κύριο μέλημα είναι οι πελάτες να βασίζονται σε εμάς και μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών μας και να εξασφαλίζουμε ότι θα νιώθουν την ίδια ικανοποίηση και ενθουσιασμό που ένιωσαν την πρώτη μέρα. Πίστη στους στόχους που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή παρέχοντας το μεγαλύτερο δυνατό όφελος προς τους πελάτες μέσω της εξειδίκευσης και της καινοτόμου σκέψης μας, πάντα σε πρότυπα υψηλής ποιότητας.

Η Promec

Βασίλειος Κώτσος
Βασίλειος ΚώτσοςΔιπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός
Είμαι τυχερός! Κάνω την δουλειά που ονειρεύομαι… οπότε οι απίθανες ώρες της ημέρα καθώς και της νύχτα που περνάω στο γραφείο μου κυλάνε πολύ γρήγορα και ευχάριστα… Όταν δε, συνειδητοποιώ πως αυτό που κάνω απευθύνεται στον καθένα από εμάς αξιοποιώ το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Οι σχέσεις μου με τους πελάτες, οι ιδανικές χωρίς να υπάρχουν κανόνες και πεπατημένη… Οποιαδήποτε νέα συνεργασία μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, έχοντας ως ατού την αντιμετώπιση των προκλήσεων!

Χρειάζεστε Βοήθεια - Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεν απαντάμε σε μερικά λεπτά, ίσως ούτε την ίδια ημέρα. Ωστόσο να είστε βέβαιοι ότι η απάντησή μας θα είναι αποτέλεσμα έρευνας, μελέτης και ανάλυσης.